9 Diversicom kandidaten op het platteland voor een memorabele coaching

05mei

Vrijdag 1 mei heeft Diversicom 9 kandidaten op het platteland in de betoverende “Golfe de la Bawette” in Waver gebracht.

Jackson, Philippe, Carmen, Séverine, Julia, Marie, Alexandre, Clémence, Guillaume : allen op tijd voor onze afspraak, iedereen nieuwsgierig…

Het programma van de dag is intens! Arnaud, onze partner coach van de firma Step2+, begint met een rondje over de verwachtingen van de deelnemers en het voorstellen van het werkkader.

Sarah vervolgt met haar getuigenis. Ze laat een diepe indruk achter. Zonder armen geboren, onderneemt ze een bewonderenswaardige levensweg: ze luistert naar haar intuïties, ze zet in op haar karaktersterkte te en hernieuwt steeds haar talenten.
Vervolgens was het tijd voor de gezamenlijke oefeningen, gebaseerd op verschillende coaching methodes. Vaardigheden en hints werden aan de kandidaten meegegeven om hun sterke punten in de verf te zetten om hen toe te laten een overtuigend en overtuigd sollicitatiegesprek te voeren en…!

Voor iedereen is het een opportuniteit goede en verborgen eigenschappen te ontdekken om zijn remmingen te overstijgen.
Het uitwisseling van de verschillende mogelijkheden en ervaringen is veelvuldig. De interacties zijn krachtig! En de ontmoetingen beloven voor de toekomst.

DANK U aan alle deelnemers en aan hun coach om deze dag onvergetelijk te maken!

Een paar herinneringen in slideshow :

Wat zij ervan vonden (extraits) :

Over de inhoud van de opleiding :

  • “Het was heel interessant om onze vaardigheden in de verf te zetten en diverse meningen te horen, van professionals (coachen) en andere deelnemers over hun ervaring.”
  • “Een heel interessante coaching om je zelfvertrouwen te versterken, jezelf beter te leren kennen en omschrijven. Heel nuttige elementen bij de voorbereiding van een sollicitatiegesprek en meer algemeen voor de dagelijkse relatie met anderen.”

Over de coachen :

  • “Mijn gevoel in een notendop: menselijkheid, geduld en nut!”
  • “Ze hebben zich allebei supergoed aangepast aan het doelpubliek. Ik vond ze heel complementair en heel betrokken. Ik had de indruk dat ze het graag doen. Dat voelde je in de manier waarop ze de oefeningen aanpakten.”

Over DiversiCom :

  • “Bedankt voor je bruisende dynamiek en de organisatie van deze buitengewone dag!”

Voor vragen over onze coachingmodules kunt u ons mailen op info@diversicom.be !