Wilt u ons helpen de doelstellingen van DiversiCom te bereiken?

Wij bieden u een brede waaier aan mogelijkheden om ons heel concreet te steunen. Samen kunnen we het verschil maken.

Ondernemingen

Sluit u aan bij ons project.

Word lid

Uw onderneming onderschrijft onze missie en onze waarden? Op termijn wenst u de principes van ons Charter toe te passen?

Wat moet u doen? U onderschrijft het Charter van DiversiCom en wordt lid door het storten van een jaarlijkse bijdrage volgens de grootte van uw bedrijf.

Ons engagement: wij garanderen dat uw lidmaatschap gezien wordt en komen langs om u onze diensten voor te stellen. Wij houden u geregeld op de hoogte van onze activiteiten.

Word klant

Is uw onderneming er klaar voor om haar diversiteitsbeleid te versterken, om haar deuren en banen open te stellen voor mensen met een handicap?

Heeft uw onderneming al stappen gezet om mensen met een handicap in dienst te nemen? En wenst u samen met uw gehandicapte werknemers uw ervaring te delen met anderen?

Wat moet u doen? U doet een beroep op onze diensten  : om een rekruteringsproject op te starten en om zinvol en verantwoord te communiceren over de voordelen van een geslaagde integratie.

Ons engagement : wij werken samen met u een project uit dat aan uw behoeften voldoet.

Word expert

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ligt u na aan het hart en u wil graag meewerken aan een activiteit waar uw medewerkers baat bij hebben?

Wat moet u doen? U stelt de expertise van uw medewerkers ter beschikking van DiversiCom voor een tijdelijke deelname, op vrijwillige basis, aan een van onze projecten.

Expertises die we graag zien komen : job coaching, sensibilisering van en advies over werken met een handicap, communicatie, audiovisuele productie, journalistiek en vertaling.

Ons engagement  : Een onderdompeling van uw medewerkers in het ervaren van professionele en menselijke solidariteit. Wij garanderen visibiliteit voor uw onderneming en voor uw medewerkers als officiële steunpunten van DiversiCom.

Steun ons

Uw onderneming wil ons steunen via een gift?

Wat moet u doen? U bepaalt zelf het bedrag waarmee u de gepersonaliseerde job coaching van werkzoekende gehandicapten, onze sensibiliseringscampagnes en onze werkingskosten wenst te ondersteunen.

Ons engagement : wij garanderen visibiliteit voor uw steun en informeren u geregeld over onze activiteiten. Alvast van harte DANK voor uw vrijgevigheid!


Particulieren

Contacteer ons om een van onze DiversiFriends te worden!

Word donateur

Wat moet u doen? U steunt de activiteiten van DiversiCom door een gift. U steunt op die manier de gepersonaliseerde job coaching van gehandicapte werkzoekenden, onze sensibiliseringscampagnes en onze werkingskosten.
Alvast heel erg BEDANKT voor uw gulle steun!

Word vrijwilliger

Zin om u nuttig te maken zodat we onze doelstellingen halen? Aarzel niet om ons meteen te contacteren!

Wat moet u doen? Uw expertise en uw tijd geven aan DiversiCom voor een tijdelijke of geregelde deelname aan onze opdrachten.

Expertises die we graag zien komen : job coaching, sensibilisering van en advies over werken met een handicap, communicatie, audiovisuele productie, journalistiek, vertaling en administratie.

Word ambassadeur

U zorgt graag voor mond-tot-mondreclame?

Wat moet u doen? U zorgt ervoor dat de missie van DiversiCom verspreid geraakt in uw netwerk.
Vertel uw omgeving, in het bijzonder gehandicapte werkzoekenden, wie we zijn en wat we doen.


 ‘Zuster’ verenigingen

Uw vereniging heeft doelstellingen die complementair zijn met die van DiversiCom? U ziet mogelijke synergiën? Samenwerking is de sleutel tot ons succes. Contacteer ons om erover te praten.