“Competent”, zei u ?

18nov

Deze week slaan DiversiCom, Securex en Step2Plus de handen in elkaar om tien werkzoekenden met een handicap een uitzonderlijke jobcoaching te bieden.

Twee intense dagen met zelfkennis, gezamenlijke ontwikkeling, assertiviteit en opwaardering van de vaardigheden als kernwoorden. De sessies staan onder leiding van Arnaud van coachingbedrijf Step2Plus, en van Nathalie, professionele rekruteerster en vrijwillige coach bij DiversiCom. De firma Securex wilde haar steun aan het initiatief van DiversiCom uiten door de deelnemers uit te nodigen in zijn kantoren in Brussel, een droomkader om de groep optimale werkomstandigheden te garanderen !

En wat voor groep! De deelnemers doorliepen een buitengewoon persoonlijk parcours en hebben diverse beroepsprofielen: jurist, sociaal assistent, opvoeder, tolk, bibliothecaris, boekhouder, psycholoog, … De waaier aan vaardigheden was groot, en de uitwisselingen waren dan ook bijzonder rijk. Collectieve intelligentie ten top hier !

Na afloop van die twee dagen vertrokken onze kandidaten beter gewapend om efficiëntere sollicitatiegesprekken te houden, versterkt door de gesmede banden en de vele tips die ze kregen.

Een verslag in beelden !

In samenwerking met Step2Plus

Met de waardevolle steun van Securex en de Koning Boudewijnstichting